Cum scăpăm de cearcăne

Postat Apr 24 2016 - 12:00pm de catre foculvietii

Nu există un tratament minune împotriva cearcănelor, care să le facă să dispară peste noapte, dar le putem estompa cu ajutorul unor tratamente naturale şi a unui stil de viaţă sănătos.

  1. Dormiţi cel puţin 7 ore pe noapte, renunţaţi la fumat, la mâncăruri grase şi prăjite, mâncăruri sărate şi hidrataţi-vă!
  2.  Frunzele de mentă şi trandafir, tocate mărunt și aplicate în fiecare seară câte 20 de minute, timp de 1 săptămână, dau rezultate excelente.dark_eye_circles_indian_skin
  3. Sucul de castraveţi este unul dintre cele mai eficiente remedii în tratarea cearcănelelor. Considerat cel mai bun cosmetic natural pentru piele, castravetele reduce inflamaţiile, închide porii, relaxează ochii şi diminuează cearcănele. Răzuiţi un castravete şi aplicaţi-l pe două dischete demachiante pe care le ţineţi pe ochi, timp de 15 – 20 de minute. Se repetă procedeul de 2 ori pe săptămână pentru un efect de lungă durată.
  4. Ulei de migdale şi ulei de măsline. Aceste uleiuri sunt foarte hrănitoare pentru piele şi reduc cearcănele şi au efect antioxidant benefic. Masaţi ochii cu ulei în fiecare seară şi veţi scăpa de cearcăne în câteva zile.i2
  5. Felii de cartof crud puse pe cearcăne. Acesta este unul dintre cele mai vechi tratamente naturiste împotriva cearcănelor şi pungilor de sub ochi. Feliile de cartofi ar trebui aplicate seara pe ochi, înainte de culcare şi lăsate câteva minute să acţioneze. Dimineaţa veţi avea o surpriză plăcută – pungile de sub ochi şi cercănele vor fi estompate! Tratamentul trebuie repetat de cel puţin trei ori pe săptămână.
Despre autor

Postati un comentariu